Monday, February 05, 2007

DODIIII!

Eilenhän oli siis Big Day Out, joka on siis semmonen massiivinen yhen päivän festari. Kaikkia tosi kovia bändejä koko päivä ja mieletönt rokkaamista aivan loppuun saakka. Yhentoista aikaan aamulla päästiin sinne alueelle ja siinä vähän yli ykstoista lähettiin sitten illalla kotia.

Eli mähän näin tämmöset bändit ja tämmösessä järjestyksessä:

Sick Puppies
The Butterfy Effect
Evermore
The Sleepy Jackson
Peaches & Herms
Kasabian
The Killers
JET
Muse
Tool

Eli voitte vaan arvella miten mielettömän kovaa settiä oli. The sleepy Jackson ja Muse veti kyllä parhaat keikat. Tool oli tosi kova ja Kasabian kanssa. Oli semmoset 35 astetta kuuma ja yleisön päälle ruiskutettiin vettä kauheilla letkuilla, että pysyttiin viileinä, kun jorattiin aivan jalat suorina.


Toolin keikka näytti tältä. Muilta keikoilta ei kuvia ookkaan , kun moshpitteihin ei saanu viedä vehkeitä. Toolissa olin tunnin moshpitissä ja lopusta puolesta tunnista otin kuvia sit. Sit lähettiinki kotia.

Kaks ekaa bändiä meni ilman korvatulppia, mutta sitten viimein löysin yhen jätkän, jolla oli korvatulpat ja juttelin sen kanssa ja sitten se sano, että sillä on ylimääräset. Loppupäivän pystyinkin keskittymään joraamiseen, kun kuuli sen musiikinkin. Bassotaajuudet oli aivan kaakossa ja keuhkot tyhjeni aina, kun joku mäjäytti jotakin bassoa.

Voiettä. eihän siinä. Muse nyt kuitenkin oli mahtava ja soittivat enemmän vanhoja biisejä, kun uusia ni meikäkin pysty olemaan fiilisten ytimessä. Uutta levyähän en oo ostanu, mutta kai seki on ostettava, kun niillä on niin kova siinä se yks westernvideo.

Aussipäivän kuvasta on tullu kauhee suksee ja mieletön menestyskin vielä siihen kaiken lisäks. Eli pitäs kai tässä ruveta painamaan siitä jotain isoja tauluja ja myymään innokkaille ostajille.

Terveppäterve!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Että Musenkin näit. Hieno bändi on. Onnea.

8:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Aika meininkit taitaapi olla,
taidan tehdä portfoliota.

9:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Heippa Antti!!!
Täällä Sanna ja Peppi. Meillä on mukava talvisää ja kohta lähdetään ulos päikkäreille. Kuunnellaan Rajatonta ja Jamie Cullumia ja tanssitaan. Jukka-iskä on töissä. Me nähtiin lauantaina Jiri Kuronen ja se kyseli sun kuulumisia. Lähetti terkkuja. Että semmoista... Muistatko kun oltiin Pori Jazzissa kuuntelemassa Jamieta ja vettä satoi? Oli lystiä ja hyvä keikka. Mennään joskus uudestaan. Iso hali meiltä.

2:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Antti, sä saat vissiin kovasti parhaillaan naista siellä ku et oo pitkiin aikoihin kirjoitellut...ei kait mikkään muukaan voi olla syynä...ja toivotan onnea!

5:30 AM  

Post a Comment

<< Home