Saturday, January 27, 2007


Huomasin, että yks kuva jatku vielä kivasti ton panoraaman reunasta ja lisäsin sen sit siihen vielä, että tuli kolmen kuvan panoraama. TUo yks pystykuva on siitä kolmannesta kuvasta rajattu ja siks siinä on samat salamat, kun se on sama kuva. Tuli paremmat salamat sitten tohon panoraamaankin.

McNaught komeettahan se siellä ilotulitusten oikealla puolella pilvien välissä siintää, että nyt tuli ilotulitukset, salamat ja komeetta yhteen kuvaan aika nasakasti.

12 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sairaan siisti kuva. Siitä vaan voittamaan kaikki mahdolliset kilpailut ;)

3:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

Aika mahtavan näkönen meininki tosiaan. Itekkin yritin dikiskoupata mcnaughtia mutta se luistanu. Pokkarilla ja ilman adapteriä ei oikee meinannu irrota mutta oli jännää. Ja australaarian vaihto-oppilas saapui viitasaarelle. Ja on hassu kaveri. Tännää opetettii sille että "Ei pysty" "Makkara" ja muuta. Aika tärkeetä, ei mulla muuta.

5:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hi! Somebody emailed me this image, and it looks like you produced it. I'm assuming this must be a composite of multiple images - is that the case, or was it really one photo?

Perhaps you say so in your blog, but I can't read Finnish, sorry!

7:05 PM  
Blogger Crispy Bits said...

Hi - by looking at a (admittedly poor) translation of your post, it looks like this is made from from three (?) images. Is this true? If so, what is the start-end time gap? (Even so - this is great work!)

This is such a great image I would be very interested in seeing if you can do it at higher resolutions, and if the merge lines are visible at bigger sizes.

Also - you might try and put your copyright information in the Image Properties (Photoshop will let you do this). Then people who want higher-res images (or prints) can contact you for them (and it makes stealing & mis-using them more difficult).

Really great work with this composite!

7:27 PM  
Blogger Kieran Hutchinson said...

Hey anti its Kieran (you may remember be, if not ask the people you are living with :P )

love the photo..it looks fantastic.i was down at hillarys too..if i knew you were there i would have come and said hi :p

looking through that site of yours those photos are fantastic.

i shall see you some time probably

-Kieran

11:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vaikken minä mistää mittää tajua niin tuo kuva saa miehen kyyneliin..on se niin komia.

9:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Taisipa lapsi muuntaa biteiksi sellaisen näkymän josta australialainen pää menee vähän "sekaisin". Pistä nyt hyvä mies joku hintalappu tuohon ja ajele taksilla kouluun. Sanoo kateellinen isä.

10:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Aika palautettu olet tuon kuvan johdosta! Ja mielestäni ihan oikeutetusti hieno kuva on meinaan. Täytyy vielä joonaksen uskomatonta päättelykykyä ihmetellä.

9:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

sama

2:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

Onhan tuo aika komia kuva. Astronomy Picture of the Day jopa, hienoa.

4:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kuva on muuten kovaa markkinakamaa, joten kannattaa tiputttaa tuota resoa, dpp:tä sekä laittaa joku iso häilyvä copyright-logo keskelle.

Tuolla kuvalla voi halutessaa tehdä rahaa!

6:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pidän lukemisen ja olen raskaaksi tällä sivustolla on joitakin todella hyödyllisiä juttuja se!

6:19 PM  

Post a Comment

<< Home