Wednesday, November 22, 2006

No olikin 21. pva, mutta silti on melko vahan aikaa. Kaks viikkoa. Mutta tuo on kuitenkin jotenkin realistisempi aika. Saisi olla enemman, mutta jos ei muutosta tule niin paasen ainakin jetlagista parissa viikossa. Tai paasin tanne tullessa. Sinne Suomeenpain ajellessahan se on vaan hyvaksi, etta illalla nukuttaa ja aamulla heraa.

Autotallissa on jaakaappi, jossa on limutolkkeja tuhansittain ja jaateloa. Siella on myos kaljaa. Se on semmonen herkuttelukaappi. Sitten menin sinne ottamaan jatskia, kun hostvanhemmat sano, etta ota poika jatskia ja kun menin autotalliin meinasin kuolla. Sen tiedan, etta autotallissa on redback hamahakkeja, mutta ne vaanii kaikissa varjoissa ja juttujen takana, eli kun vaan on avoimilla paikoilla ja haipyy nopeasti, ne ei tapa ihan heti, mutta tanaan kohtasin semmosen kymmenen viiva kakstoista senttisen koppakuoriaisen. Varmaan torakan siina seinalla ja sitten olin ihan kauhuissani, kun se oli jotenkin niin iso ja ihan siina naaman vieressa. Heittaannyin herpaantuneeseen tilaan ja just sillon se torakka tai mika lie levitti siipensa ja lenti ihan siita mun paan vieresta ja osu mua kateen ja meinasin kuolla.
Ihan kauheata. Tulin pois autotallista ja unohin valot paalle. ..kohta pitaa menna ottamaan ne pois. Se otus on varmaan jo jossain, mista se ei heti kerkea mun kimppuun.

Puttaan nettisivut on kommeet. Niita oon ihastellu jo aikasemminki. valtteri niin kerta. Ja meressa on kauheita virtoja ja meinasin kuolla siellakin, kun riehtaannuin johonkin vesien vietavaksi. Kokoajan vaan pittaa johonkin riehtaantua ja melkein kuolla. Varsinaista. vetelen turpaan niin, etta kusi tippuu, jos viela meinaan kuolla koko ajan.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

vetele sitä lehmän kokosta torakkaa niin turpaan että se ei enää ikinä levitä siipiään eikä hipelöi sun kättä ja naura sille niin päin naamaa, sillä se ei enää voi kähveltää olutta sieltä sun hostvanhempien jääkaapista eikä rellestää kännissä siellä autotallissa.. Oliko sillä muuten punaset silmät?

11:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jes. Tapa se.

7:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Punasilmäset on parhaita ja vaarallisimpia, niitä ei kannata syyä elävinä.

10:29 AM  

Post a Comment

<< Home