Friday, December 01, 2006

Kirjottaisin vaikka mita, mutta ei oo internettia hostkodissa enaa, koska niiden tietokone pyoritti semmosta kayttojarjestelmaa, kun Microsoft Windows. Eli kone kuoli ja modeemi on aivan sekasin, eika hyvaksy mun konetta nettiin. Hajottaa, koska voisin teha kaikkea heleposti, jos olis omassa koneessa yhteys, mutta nyt ei oo.

Kuumaa on ja kaikilla on ollu syntymapaivia ja oon ollu sitten siella niitten kanssa.
Jussilla oli synttarit kanssa. onnet.

Oon muitten ihmisten kotona nyt kirjottamassa ja en viiti kauaa jaavastella. eli muikuloida. Puhelin loyty ja sain sen takasin ja nyt on mukavata, kun voi kayttaa sata dollaria vaikka ruokaan. nam. maahanmuuttajien ruokiin.

Torakkaa ei oo nakyny, mutta autotallissa liikkuessa oon silti semmosessa ninjamoodissa ihan kaiken varalta.

Joulu on tulossa, mutta palmut huituloi ja pelikaanit lentaa, eika siis tunnu kauheasti joululta yhtaan, mutta kylla tama nyt taman yhen kerran kestetaan ihan just ja just. haha. hajotkaa pakkaseen. EIhan teilla oo ees pakkasta viela. hajotkaa kylmaan ja markaan touhuun. Mutta kirjotan joskus enemman, jos paasen johonkin nettiin.


HEIPPA!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Moi. Ollaan tekemässä VIPin yhtä mielettömän hyvää videota ja ajateltiin, että jos saatais sulta lupa, niin laitettais Musculöeser Körperilta musat siihen. Meitä on tässä nyt tekemässä tätä Elina, Samppa, Anu, Iitu ja minä, ja meillä kaikilla on sua ikävä paljonpaljon ja kaikilta terveisiä!

2:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Joo voi jumavittu kun oliskin pakkasta. sataa vaan vettä ja kaikkia potuttaa. tossa tiellä on tollanen hullu lammikko, meinasin melkein hukkua. ja nyt on tosiaan joulukuu. hajottasko -___-

7:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tjooh, tuollaista ne Windows-koneet tuppaa tekemään. Koita kestää.

Pakkaseen on tosiaan ollut äärimmäisen vaikea hajota viime aikoina täällä. Helteistä joulua vaan sinne.

12:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Onnea vaan lapselle!

On täällä äippä onnellinen pojistaan!

11:10 AM  

Post a Comment

<< Home