Thursday, November 16, 2006

Viime postista on ainakin sata kilometria aikaa. Nyt on kirjotettava sitten ihan kaikki asiat.

Olen viimesen muutaman viikon aikana ostanu ihan kaiken, mita tarvitsen.
Pari viikkoa sitten nostin rahaa ja paatin, etta kaytan siita kaiken piirrustustarvikkeisiin ja sitten tein niin. Menin semmoseen Subiaco nimiseen kaupunginosaan ja siella oli semmonen mahtava taidekauppa, jossa oli kaikkea.
Ostin ruskean luonnoslehtion ja valkosen liidun ja lyijykynia ja mustekynan ja semmosia taytettavia vesivaritusseja. Nyt oon sit menny joka paikkaan ja piirtany kaikkea. Kohta on jo lehtio varmaan taynna. Kauhean pitka tauko oli, etten kunnolla piirtany ollenkaan, mutta nyt on hyva meno paalla ja pari sivua tulee viikossa. nam.

Viime viikonloppuna yks semmonen vanha hassu mies, kun Peter Durrant vei mua ympariinsa ja sit se vei mua tapaamaan poikaansa, joka on maailman kuulu muotivalokuvaaja ja kuvaa Italian ja Ranskan Vogueen ja semmosiin. Se on voittanu kaikkia palkintoja ja se on kauhean iso nimi taalla. Sen kanssa juttelin sitten valokuvauksesta ja photoshopin kaytosta ja applen koneista ja sit katoin vieresta, kun se teki jotain tyojuttuja ja painoin mieleeni ne paikat, mista se liiotteli sen naisen muotoja ja kaikkia muita pikkujuttuja, etta tiedan miten ne hommat tehaan. Oli oikein mukavaa ja oli tosi kiinnostavaa puhua sen jatkan kanssa ja kuulla mita se on mielta tommosista jutuista. Ite en oo koskaan studiossa kuvannu, mutta uskon, etta se olis tosi mielenkiintosta ja taysin erilaista, kun joku luontokuvaus.

Kesaloma alko tosiaan eilen. Eli keskiviikkona oli viimenen koulupaiva. Muilla on viela kaks viikkoa kokeita, mutta mun ei tarvii teha niita. Nyt on sit pari viikkoa ihan semmosta omaa aikaa. Vaihto-oppilaiden kanssa vois hommailla jotain, kun kauhean pitkaan aikaan en oo nahny niita muualla, kun siella post-officella.

Tunnin paasta Counsellori tulee hakemaan mua leirille, johon tulee muutkin vaihtarit ja siella tulee olemaan varmasti hauskaa. Se on parin tunnin ajomatkan paassa ja se on semmonen farmi. Yolla katellaan kuulemma kaikkia elukoita, kun ne tulee siihen pihamaalle taapertelemaan. Vompatit ja muut rumpulat keikulat. Ohjelmaan kuuluu jossain kaivoksessa vierailu ja lampaan keritsemista ja savikiekkoammuntaa. Sinne pitaa ottaa soitin mukaan, jos soittaa jotain ja toivon, etta yks brasilian poika tuo didgeridoonsa, etta voi treenata circular breathingia. Ite otan kitaran ja pitaa ottaa varmaan sitten vahvistinkin. Se tosin tuntuu vahan hoopolta, kun leirille on menossa, mutta niin on tehtava, kun rokki vaatii.

Taalla on helmikuussa koulun jarjestamat tanssiaiset. Semmoset niinku jenkkileffoissa on prom. Etta pukeudutaan hyvin ja sitten on bileet. Kysyin kauneinta taalta tuntemaani tyttoa daamikseni ja se suostu, etta hehheh vaan niin. Etin itelleni jostain semmosen mahtavan puvun, johon kuuluu joku punanen silkkiliina, joka menee lantion ympari ja royheloita. Pakko loytaa joku tommonen ihan kreisi seitkytalukuespanja -tyylinen puku.

Hei mutta mita sinne kaikille kuuluu? lukeekohan tata ennaa kukaan, kun en oo vuosiin kirjottanu, mutta kokeillaan nyt.

On siis marraskuu ja kesaloman eka viikko. NAM!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jätkä saa naista! Ei oo reilua eikä todellista eikä mittää... Toivottavasti se onki vaa kirurgin veitsellä muokattu ja sitte tanssien jatkojen jälkeisen ajan aikana kun röyhelöpuku ja lanneliinat saa kyytiä niin pamautatkin rosvosektorille ja sieltä paljastuukin paketoitu yllätys.."tyttö" paljastuukin aivan joksikin muuksi.. En minä katkera ole..kaikkea hyvää vaan sen tytön suhteen.

8:02 AM  
Blogger Antti Kemppainen said...

semmosia ne kaikki tytot on. kokoajan pitas olla kaikessa seksissa mukana.

11:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

En olis millään arvannut, että Joonas kommentoi jotain liityen tuohon, mutta täällä ei ole enää lunta oikeen, eikä alku viikoks oo luvattu pakkasta, että kohta otetaan täälläkin aurinkoa vaan ja saahaan naisia.

8:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

miten teilla on muuten noi tanssit, tytoilla taytyy olla valkonen puku ja kaikilla pojilla taysin samanlaiset smokit :S? TYLSAA! ps. KUVITTELE ma joudun pitamaan VALKOISTA _MEKKOA_... kuolen...

8:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

käyppä katsomassa pihtiputtaan kotisivuja pihtipudas.fi, on muuten hienot. Ja Kemin vasemmistoliitolla on kanssa aika kovat. Kiitos

5:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

vau antti sullahan käy flaksi! onnea vaan :) Mun pittäis kyllä löytää mekko tuonne wanhoihin mutta ku ähöhpöh. Oon laiska ettimään ja ei löydy! ahistaa!
muuten täällä on ihan tylsää.. Yritettiin viestinnän tunnilla tänään muokata jottain photoshopilla ja oltiin iitan kanssa tosi hyviä :DDD ainakin melkein. Oltiin ihan hukassa ja Räihäläkin tuntu olevan(taas vaihteeksi).
Ja hei, sitte ku tuut takasi ni opetat meidät kaikki surffaamaan Keiteleessä, jookos? :p

6:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Minä jo mietin onko siltä menny henki vai tolkku vai missä on vikaa kun ei posteja tule. Mutta hyvä kun nyt tuli! Että ei kai siinä muuta sillon.

8:17 AM  

Post a Comment

<< Home