Wednesday, September 06, 2006

Kyllähän tätä vielä ihmiset lukee, vaikka vaan angstaan tänne.

Tänään menin taas Post-Officelle ja nyt oon jo ihan kympillä osa sitä porukkaa. Tuntuu hyvältä, kun kuuluu johonkin porukkaan. Heti meni pois eiliset angstaukset ja aamuiset ähkymiset. Perjantaina Brasilian tyttö jarjestää bileet ja sinne mennään. Siellä ehkä tutustuu enemmän ihmisiin ja sitten on jo hyvä meno. JEsejes.

En ole mitään kortteja laittanu vielä. Haluan laittaa parasta ykköslaatua. Huomenna on haettava postista yksi paketti ja sitten menen etsimään kitaran. Telecasterista joku halpa kopio ja semmonen ihan pikkunen kämänen vahvari. Vuosi niillä pärjätään. Telecasteri ihan sen takia, että sitä ei kotona oo. Sillä kitaroidentutkimisreissulla sitten kahtelen korttejakin. Ei maksa kyllä paljoa lähettää korttia täältä. Tais olla joku euro tai puoltoista... tai enemmän..


Annalle terveiset jyväskylään ja uima-altaat on kivempia, kun meri. Varsinkin Thaimaassa, jossa Aki Sirkessalo nousee pintaan vierestä, kun sinne pulauttaa.

Ipod on kaikkien matkojen hittituote. Junamatkalla esimerkiksi voittamaton

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

The Great White Aki Sirkessalo terrorisoi Thaimaan rannikkoa.. Joo,kivahan näitä on lueskella kun ei muunlaistakaan omaa elämää ole.

9:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

Aki Sirkessalo ui oikeesti Ahvenanmaalle, että ei se oikeesti siellä pelottele, se ei vaan jaksanu enää olla julkisuuden valokeilassa, mutta tervetuloa lauantaina meiän mökille, siinä illalla (Suomen aikaan). Niin ja huomenna minä meen Tonin kyydillä kouluun traktorilla. Öitä.

1:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Brasilian tyttö kuulostaa hyvälle.

10:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

mmmmmmmmm..Brasilian tyttö......

8:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Niin ja se Aksu hävis ihan vaan siks että sen levyä ostettais hirveesti ja se sais sillei tuhottomasti rahaa..niin kuin sitten kävikin (pointsit akille!). Mutta sitten sen sukulaiset lahjotti ne rahat hyväntekeväisyyteen, mikä arvatenkin alko pikkusen vituttamaan Aksua..TULISITTEKO SIINÄ SITTEN ITE POKKANA KOTIIN HÄH?

8:39 AM  

Post a Comment

<< Home