Sunday, September 03, 2006

Viimeyönä ei meinannut oikein uni tulla. Olin juonut kahvikoneen kappukkiinoja kolme päivän aikana ja siinä saattaakin olla hieman syy unettomuuteen. Eilen oli mukava päivä. Aurinko paiso ja oli kauhean lämmintä. En tehnyt juurikaan mitään. Yhdessä taidegalleriassa käytiin niiden viikonloppuihmisten kanssa ja se oli mukavaa. Siellä oli paljon tietokoneella maalattua tavaraa, joka oli sitten tulostettu kankaalle. Valokuviakin oli tulostettu kankaalle ja kaikkea. Se oli komean näköstä, kun tuli semmonen mielenkiintonen pinta ja nam. Aletaan tekemään enemmän semmosta. Viimenen lause meni koko ihmikunnalle.

Täällä oli isänpäivä ja olin viikonloppukodin isänpäivien kuokkavieraana ja söin niitten hyviä ruokia. Oli hyviä hyviä ruokia. Sillä perheen isällä oli nikon d70 ja olihan se ihana. Se näytti ottamiaan kuvia ja sehän oli aivan taitava kaveri valokuvaamaan. Monet täällä on ollu ihan mahottoman surkeita, mutta tällä miehellä oli hyvä meno siinä kuvauksessa.

Nyt sataa vettä ja on harmaata. makasin sängyssä enkä halunnu nousta ja kauhealta tuntuu lähteä kouluun. Kylmää on ja tuulee ja happiloppuu ja pierettää. Voiettä. Nomutta nyt vetelen univormun niskaan ja lähen polkemaan. yäk.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Parasta kaikissa juhlissa onkin se ilmanen ruoka..ON VALETTA JA HURSKASTELUA VÄITTÄÄ MUUTA..ketään ei kiinnosta missään juhlissa mikään muu kuin ruoka..tai sitten on joku vialla ihmisessä. se on jämpti.

9:41 AM  

Post a Comment

<< Home