Tuesday, September 05, 2006

Tänään otti jostain syystä koville. En voi tietää miksi, mutta oli vallattoman vaikeata olla hyvällä tuulella.
Elämässä ei ole mitään, mitä odottais. Huomasin toissapäivänä tai eilen, että en vallattomasti ole vielä ilonen täällä olemisesta, kun mietin vaan Suomea ja sinne palaamista. Eihän semmosta pitäs miettiä. Äh, oon ihan hölömöpää.

Kortteja pitäs lähetellä jokasuuntaan, mutta täällä on iahn hölmöjä kortteja. Ei ollenkaan semmosia just hyviä. Huomenna meen kaupunkiin ja fremantleen ja etin musiikkikauppaa ja hyviö kortteja. Noi kortit, mitä nyt on on iahn beisikkiä settiä. Just tuommosta tylsää menoa.

Tosiaan pitää asettaa itelleen tavotteita ja suunnitelmia, koska muuten tuntuu, ettei oo mitään päämäärää ja sitten vaan odottelee, että aika kuluis. En oo tehny mitään kummempaa. Koulussa ihmiset alkaa tuntumaan vähän enemmän kavereilta, tai useammat ihmiset alkaa tutustumaan muhun. Se on vaan hyvä, kun sitten joskus tuntuu olo tervetulleelta ja hyvältä.

Tämä on angstiposti, mutta angstipostit meinaa sitä, että angsti loppuu.
The Verve soi ni angsti ei voi, kun loppua.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vanha sanontakin kuuluu että se mikä ei tapa se saa kelvata vähintään angstaamisen aiheeksi..joten kyllä sinä sinne sopeudut..kohta tulloo siellä kesä ja BIKINIT, siinä jos missä sopeutuuuuuuuuu.. ja mulle kelpaa kyllä mikä vaan kortti..vinkvinkvink.

9:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Joo, Thaimaassakin oli huonoja kortteja vaan. Enkä muistanut kenenkään osoitteita. Ja en tiennyt yhtään miten niiden postissa olisi pitänyt toimia ja postimies katseli mua kummeksuen kun olin siellä ihan tyhmänä. Muuten siellä oli mukavaa. Ja lämmintä. Ja ihmeellistä. Ja paljon pieniä ihmisiä. Ja jättimäisiä ostoskeskuksia. Ja halpoja taksikyytejä. Ja tosi hauskoja tuktuk-kyytejä. Ja hirmuisen halpaa. Ostin iPodin. Ja paljon paljon muutakin. Ja oli siellä huoriakin. Ja transuja. Mutta kannattaa sinne mennä. Ei kuitenkaan niihin huoriin, kun niistä voi tulla tauteja. Ja jos haluaa ruskettua niin ei kannata mennä sadekaudella. Me ei rusketuttu. Tosin ei me kyllä oltu rannallakaan. Vaikka rantalomalle lähdettiin. Niin se elämä heittelee. :) Jotenkin vaan se uima-allas oli paljon miellyttävämpi kuin se meri. Koska näin meressä ravun syömässä kuollutta kalaa. Se oli ällöttävää.
Eilen muutin Jyväskylään ja täällä nyt sitten olen. Taas. Täällä on mukavaa. Kunhan vaan jopo pysyy tallessa.
Nyt täytyy soittaa Jyrille ihana rakkauspuhelu. Niin että hei vaan.

12:30 PM  

Post a Comment

<< Home