Wednesday, August 23, 2006


Tossapa kuvaa koulun pihalta. Tässä näkyy vaan hyvin pieni osa koulua, joka jakaantuu varmaan kymmeneen eri rakennukseen ja kaikenlaisiin saleihin ja hörmeisiin. Sinne eksyy ekalla viikolla.

Koulussa oli koulua ja nyt alkaa sujumaan ja samat vanhat. Ei kummempia.

Koulun jälkeen ajoin kotiin, heitin univormun pois ja ajoin juna-asemalle. Juna-asemalla otin panoraamat kanssa.

Junassa semmonen ihmeellinen vammanen poika hymyili mulle ja tuli sitten mun viereen istumaan. No tervehdin sitä ja kattelin ikkunasta ulos iPodi korvissa. Sitten se tarjos kättään kätelläkseen. No meni hetki, ennenkun huomasin sen ja kättelin siten. Sitä ei ois pitäny tehä. Seuraavat kymmenen minuuttia se poika puristi mun kättä hirvittävän kovaa kylmällä hikisellä kädellään ja yritti satuttaa mua. Mä vaan hymyilin sille ja katoin pois ja yritin saada käteni irti ja onnistuinkin sitten sen ikuisuuden jälkeen. Sitten se poika vaan lähti pois. Ihan kumma hyyppä. Junassa en varmaan enää kenellekkään reagoi mitenkään.


Tänään kävin taas post-officella. Otin siitä viereiseltä kadulta tän kuvan. Post office on tuonne oikealle. Taitaa olla samaa rakennustakin, kun tuossa oikeassa laidassa tuo. Siinä on semmoset portaat, joilla istuskellaan. Siellä oli tänään jotain uusia tyyppejä saksasta ja ruotsista ja argentiinasta. Käveltiin vähän keskustassa sitten ja syötiin ja siinä kuuden maissa lähin junalla kotiin.

Juna-asemalle päästäkseen pitää ylittää iso tie ja junarata semmosella isolla sillalla. Tässä on kuva sillalta illalla kello seittemän aikaan.

http://www.jkemppainen.com/antti

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Panoramat on hot

2:33 AM  

Post a Comment

<< Home