Tuesday, October 31, 2006

Uuden perheen osotehhan on siis:

35 Ashby st.
6016 Mt. Hawthorn
Perth
Western Australia

Tota on kyselty ni laitan nyt tanne, etta on joku paikka mista loytaa heleposti.

Rotarikokouksessa puhuin kaikkea lööperttiä ja puol tuntia meni aivan siivillä. Unohin ainakin sadat asiat ja kaikkea, mutta jos tahtovat tietaa jotakin ni oonhan mina taalla ja joka tiistai oon kokouksessa, etta multahan voi vaikka kysasta jos on siita kiinni.

Taalla alkaa olemaan niin pytyn kuuma, etta huhhuh. Tai silta tuntu tanaan, kun kappailin koulusta juna-asemalle. Kuolema tulee kesalla kylla, mutta ei se haittaa, kun ei mun tarvii mitaan suorituksia sillon tehakkaan.

Hostperheessa oon autellu hostisaa, kun silla on akillesjanne poikki tai jotakin ja se on leikattu ja kipsissa. Semmonen on mukavata, kun tuntuu tarpeelliselta. Heti on enemman kotonansa.

Viime yona omassa sangyssa paatin, etta opettelen semmosen circular breathing tekniikan, joka on didgeridoon soitossa aika tarkea homma. Paatin, etta ennen, kun nukahdan, osaan sen. Sitten puhaltelin ja nyt osaan jo aika hyvin. Viikonloppuna meen johonkin didgeridookauppaan ja kysyn, voisko ne opettaa mulle kunnolla soittoa ja paljonko ne velottais semmosesta opetuksesta.

Se tekniikka on semmonen, etta pystyy puhaltamaan ilmaa suustaan tauotta, vaikka hengittaa valilla sisaan. Aika kinkkinen juttu ja multa onnistuu se kylla, mutta en oo ollenkaan varma, saanko poristua semmosta aanta, mita siihen didgeridoohon pitaa porista samalla, kun puhallan. Se taytyy testata didgeridoon kanssa.

Kaikille terveisia ja diunkkudiunkku.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

haha, muistan kun joskus itse inspiroituneena opettelin tuota. ruikin vettä suihkussa suulla ja yritin nenän kautta hengittä, kuulosti ihan suun kautta pieremiselle

9:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

mahtaa muuten ärsyttää kun pitää noita ä:itä ja ö:itä viännellä, joten tässä sulle monta niitä äääääöööpåååååöääääääölöälöä

9:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Täällä satoi ihan törkeesti lunta! Varmaan ainaskin 50cm:ä ja lisää vaan tulee. Meijän talo alkaa muistuttaa jo iglua. Tiet on ihan tukossa ja lapsilta koulut peruttu, kun eivät raukat pääse mitenkään kouluun täällä hangen keskellä. Sähköt oli vajaan vuorokauden pois ja me mentiin kaupunkiin Marin luo evakkoon/yökylään, kun Jukka oli yövuorossa. Raju meininki! Ja Peppiä ottaa aivoon, kun pitää pukea niin paljon päälle ulosmentäessä. Tässäpä tärkeimmät.
Halit.
-sanna-täti-

10:02 AM  

Post a Comment

<< Home