Saturday, October 14, 2006

Huomenna on vielä lomaa ja sitte alkaa koulu taas. Joku neljästä kuuteen viikkoa on koulua ja sitten alkaa kesäloma.
Toivottavasti kerkeän saamaan semmosia hyviä kavereita ennen sitä tai mulle tulee aika kuiva kesä niin ilmaston, kun ihan tekemisen ja mahtavuuden kannalta. Mutta kyllä mä uskon, että se onnistuu. Se kavereiden saanti.



Ostin siis kitaran. Aika hyvään hintaan noin hyvä kitara ja ookoo vahvistin. Vahvistinhan ei ole siis vaan ookoo vaan punanen! Eli kuuma äänidemoni! Vitsi, kun lähtee tulemaan nimittäin heviä siitä. noeh.


Telestä lähtee kyllä mageet soundit ja toneputikalla voi venkslata niin, että melkein wahwahilta kuulostaa.
Se on telessä just parasta. Ja sit siinä on tiukka nasaalisoundi, normaali mahtisoundi ja pehmeä jatsisoundi samassa kitarassa ihan, kun vaihtaa mikkiä tai käyttää molempia. Hieno vehje.




Ilmeisesti ensi perjantaina tai lauantaina tulee counsellori hakemaan mua täältä mun nykysestä perheestä ja heittää mut uuteen paikkaan. Luulin, etten oo yhtään peloissani, mutta todellisuudessa oon ihan kauhuissani. Täällä alkaa pikkuhiljaa sopeutumaan tähän meininkiin ja täällä on ollu semmonen koti sillon, kun on ollut kaikkein vaikeinta. Täällä tuntuu, että kaikki on hienosti järjestyksessä ja pyörällä pääsee helposti juna-asemalle, kun pikkusen polkee ja siitä pääsee joka paikkaan. Mutta en tiedä yhtään miten sieltä uudesta kodista pääsee mihinkin. Eniten jänskättää se, miten pääse kouluun ja kuinka paljon aikasemmin mun täytyy herätä, että kerkeän. Hurr.

Viikon aikana olen käynyt monessa paikassa ja kävellyt ympäriinsä siellä.. En ole sen kummemmin mitään tehnyt, kunhan tutustunut paikkoihin ja käynyt syömässä hienoissa halvoissa paikoissa ympäri Perthiä. Kävin elokuvissa koulukavereiden kanssa ja oli ihan mukavaa, kun ne on semmosia jätkiä, joiden kanssa varmaan joskus oon hyväkin ystävä ehkä. Toivottavasti. Käytiin kattomassa Taladega Nights ja olihan se kyllä hauska. Ei se mikään hyvä leffa ollu, mutta hauskaksi leffaksi ihan tarpeeksi hyvä.

Eilen hostisä kysyi, että mitähän sitä tehtäisiin ja en keksinyt mitään ja vähän ajan päästä se tuli ja sanoi, että lähetään puskaan kävelemään. Sitten se kahteli semmosesta mun kirjasta jonkun hyvän puskan, missä voi kävellä ja sitten lähettiin. Ajettiin varmaan puol tuntia väärään suuntaan, mutta viimein löyty oikea paikka.



Reitti oli joku 4km ja aika tylsä heitto. Semmosta kuivaa pusikkoa vaan, mutta sitten siinä loppupäässä tuli joki vastaan ja oli rehevää maastoa pikkusen siinä. Sain muutamat ok kuvatkin sieltä.



Käveltiin vielä semmonen kolmen ja puolen kilsan reissu siinä joen rantaa myöten ja siellä oli kilpikonnia ja muita kuikuloita. Joku harmaa iso lintu, varmaan jonkinlainen haikara, lensi siihen ihan viereen, mutta siinä oli semmosta suomaastoa ja tiheetä puskaa, etten saanu hyvää kuvaa tai päässy kunnolla näkemään koko otusta. Se oli kuitenkin aika komea näky, kun siitä päältä liiteli hiljakseen.



Se alue oli jotain aboriginaalien pyhää maata tai vastaavaa ja siellä on aikanaan asunu joku heimo. Eikä ihmekkään, kun siihen kilometrin päähän kävelee ni on ihan hirveätä kuivuutta ja siinä rannassa on elukoita ja märkää ja vilposta. Kenguruitakin siinä alueella on kuulemma paljon. En nähny kenguruita, koska oli niin kuuma päivä, mutta semmosen goanna-liskon näin. Se oli ehkä kolmenkymmenen metrin päässä ja hirveätä vauhtia kipitti polun yli ja piti metakkaa siellä puskassa. Se on semmonen suunnilleen metrin pitunen lisko. Suurin osa siitä pituudesta on tietysti häntää. Mutta semmonen kuitenkin tuli nähtyä hittolainen. Aika hurja vehe se oli.


Näinhän mä siellä tämmösen Bobtail liskonkin. Näillä on sininen kieli ja ne sähisee ja aukoo suutaan, kun näitä ottaa pattiin.
Tää kuvan lisko oli joku 30cm pitkä. Näitä oon nähny jo neljä tän kahen ja puolen kuukauden aikana mitä täällä oon ollu. Ovat aika yleisiä siis. hassuja muljukoita. En saanu hyvää kuvaa tästä kaverista, kun se oli niin tuolla tuohojen seassa, mutta laitan tänne tämmöset, että saatte jonkun kuvan minkälaisia ne on.



Tässä vielä pari kuvaa siitä joen rannasta ja semmosista koskista, mitä siellä oli pari.





AIka kuivahan se joki oli kyllä, kun on ollut kuivin talvi melkein sataan vuoteen, mutta olihan siellä kaunista.


Nyt kun olen kerran kohta jo lähdössä pois täältä talosta, missä nyt punkkaan, ajattelin, että ottaisin kuvia täältä, että vään näkisitten minkälaisessa paikassa mä täällä elelen.

Ensimmäisenä olohuone, jossa on telkkari ja stereot ja piano ja noin mahtavaa.
Siellä on myös tollanen takka tai joku, mutta en tiijä onko se oikea. kait se on. Olishan se ihan tyhmää pitää jotain feikkitakkaa. niinkerta.




Sitten siirrytään keittiöön, jossa on viinejä ja viskejä ja pöytä ja tuoleja ja verhot. Joskus siellä on ruokaa ja sillon, kun sitä on siellä kaikki menee sinne ja syö sen pois. Nyt siellä oli univormusukka!


Univormusukka käytävällä:


Sitten siirrytäänkin ulos, jossa sijaitsee palmuja ja nurmikkoa ja erilaisia kasveja ja autotalli.


Sisäpihalla voi kohdata porealtaan ja nurmikon ja terassin, jossa sijaitsee grilli sekä pöytä ja tuoleja, joilta voi nauttia grillissä kypsennetyn ruoan. Tänään kohtaamme sisäpihalla myös univormusukan!



Ja palatessamme sisälle näemme keittiön vieressä sijaitsevassa oleskelutilassa hostisän, joka on php koodaamisen kourissa jo ties kuinkamonetta päivää.


Niimpä. Tää oli tässä. Tänään ajattelin, että kysyisin vaikka hostisältä, jos se vois ajaa mua tonne joen rantaan kaupunkiin ja jos voisin lainata sen kameraa ja ottaa kuvia pelikaaneista. Olispa mahtavaa, jos se vois tehdä niin. Kitaralla soittelin pari tuntia herättyäni ja nopeutta alan harjottelemaan vähintään tunnin päivässä. Että tulee notkeutta soittoon. nam.

Nyt tuli pitkä posti ja paljon kuvia. Olipas hyvä. kertokaa kaikille terveisiä ja kertokaa mulle mitä teille kuuluu. hojohojo.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Iso teksti ja hienoja kuvia..hiki tuli kun luin. Univormusukka edestä, univormusukka takaa, univormusukka sivulta. Täälläki on lämmintä ja kuivaa ja aurinkoista ja mukavaa...tavallaan. Hienon näköne paikka on se missä oot loisinu..katteeks käy hirveästi. Jospa sinä pääset samanlaiseen mahtavuuteen seuraavassa hostperheessäkin..toivotaan ainakin näin tällä tavalla.

1:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivan näkönen se piha varsinkin ja mua alkoi naurattaa kun vaan kellit siellä pusikoissa : DD
ja siellä puskassa oli hienon näköstä myös.
kyllä varmasti uudessakin perheessä tulee olemaan mukavaa. mut sitä poreallasta voi tulla ikävä....

11:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

Muikeita ilmeitä siellä austraaliassa päin ilmenee

2:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Heh! Huomaa ettet oo tottunu vielä tuollaa maapallon toisella puolella olemiseen kun oot tollei ylösalasin noissa kuvissa!

Mutta voi ihmettä noita luontokuvia, onpa siellä eri näköstä. Täällä on syksy ja lehdet tippuu maahan, ja on pimeää ja märkää ja kylmää. Eikä sinisiin liskoihinkaan juuri tule tutustuneeksi.

PHP-koodaus on synkkä harrastus, toivon että hostisäsi pääsee siitä yli ilman vakavia henkisiä vammoja. Hyvää jatkoa sinne! Kiva kun oot taas kirjotellu, onhan näitä kiva lukea ja katella kuvia.

3:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

hey peipe. tarrrviin sun osotteen. niinku PIAN.

sulla näyttää olevan aika muikeaa siellä. kateellinen.

9:48 AM  

Post a Comment

<< Home