Monday, October 30, 2006

Noniiin!

Hostperhe vaihtui siis pikkusen yli viikko sitten, eika modeemi anna muiden, kun talon oman tietokoneen menna silla nettiin. Kirjotan sitten Aussinappiksella tan jurjuttelun.

Eka oli aika vaikeata olla uudessa perheessa, mutta nyt jotenkin alkaa sopeutumaan ja tuntuu, etta tanne kuuluu paljon enemman, kun siihen ekaan. Eka oli oikein mukava ja kaikkea, mutta tassa nykysessa perheessa naa ihmiset on normaaleita ja pystyn auttelemaan ja joudunkin auttelemaan keittiossa ja muualla. Tuntee itsensa sillalailla tarpeelliseks. Ja muutenkin tuntuu enemman kodilta, kun pitaa vahan olla hommissa mukana.

Huomenna Rotarikokouksessa pitas puhua Suomesta. Mitahan ma sanosin. Ma oon Suomen rotareista lukenu netista ja printannu semmosen pikku tekstin, etta tiedan niista jotain ja sit luin jotain numerofaktoja netista kanssa. Loput ajattelin vetaa ihan hatusta ja puhua vaan kaikesta, mika on ollu erilaista tai muuta. Eikohan se siita. Puolisen tuntia vissiin pitas puhua ja huhhuh. Voi olla, etta on hieno esitys tulossa.

Koulussa vuoden 12 oppilaat paas jo elamaan ja me ollaan nyt koulun vanhimpia. Periaatteessa se tarkottaa sita, etta me saadaan kaikki hyvat paikat lounastauolla ja valitunnilla. Koulua on jalella kaks viikkoa vissiin. Tai kolme. Sit on kokeet, joita mun ei tarvii teha ja sit on kesaloma. Koulu jatkuu sit joskus Helmikuun puolessa valissa tai jotakin. Aivan hurjaa kylla. Mielettomasti lomaa yhen vuoden aikana mulla.

Kelit on ruvennu olemaan jo useammin ja useammin kuumia ja naa paikallisetkin alkaa sanomaan, etta nyt alkaa kesakelit olemaan jo. lahella kolmeakymmenta viitta on parina paivana pomppinu jo. Kuolen siis. ja palan ja kuolen.

Uus talo on Lahempana kaupunkia, kun edellinen ja tosta ihan vieresta paasee bussilla kaupunkiin joka viidestoista minuutti. Bussimatka kestaa semmoset 20 minuuttia. Koulumatka on kauheasti pidempi ja kavelen ensin semmosen kilometrin tohon yhelle bussipysakille ja meen bussilla juna-asemalle, josta meen junalla koulun vieressa olevalle asemalle. Tanaaamuna oli itseasiassa bussi myohassa ja paasin kouluun vasta neljakymmenta minuuttia myohassa, mutta kaikki oli vaan ilosia eika valittany yhtaan.

Uudessa perheessa on mies ja nainen, jotka ei oo naimisissa. Miehella on Tytar, joka on 15 tai 16 ja poika, joka on 27. Naisella on tytar, joka on 17 ja on Saksassa vaihdossa. Perhe oli just kattomassa tytartaan ja kiertelivat euroopassa ja oli kuulemma mahtavuutta. En tieda mita tekevat tyokseen, mutta hyvin tuntuvat parjaavan.

Helmikuun 14. paiva on konsertti/festari, jonka nimi on Big Day Out. Siella on Tool, Muse ja sit kaikkia muitakin, mutta noi nyt meikalaiselle oli mainitsemisen arvosia. Liput on semmoset kuuskyta euroa, mutta onhan sinne mentava. Nam. Joskus ton festarin jalkeen alkaakin sit taas koulu. Musta se on sillai, etta seuraavana paivana ton jalkeen alkaa koulu.

testaan koodia: Äät ja ööt voi kirjottaa näin vai voiko?

kyllä voi! mutta menee tuhat vuotta, kun kirjottaa aina kaikkiin kohtiin & uml;


Oli kauhean iso vali, etten paassy kirjottamaan blogiin, kun en muistanu nimimerkkia ja salasanaa, mutta nyt taas toimii, kun tutkiskelin bloggeria ja niilla oli jarkevat systeemit.

Mita sinne kuuluu ja minkalaista siella on? Siella on kuulemma satanu luntakin jo. mahtistamakeeta.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hippuliskippulis.
peppi täyttää tänään 4kk ja saa jo maistella mm.pottua. ja sepä tyttö maistelee!on maiskuteltu perunaa ja ananastakin eikä naama mennyt yhtään myttyyn.huomenna taas samoja herkkuja uudestaan!kuolan määrästä päätellen myös eka hammas on ihan tuloillaan...saapi nähä sitten.muuten ollaan iloisia. meillä satoi tänään lunta aikaslailla kunnolla.halit meiltä. t.sanna-tätsy

8:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

ehken kannattaakin asua täällä pohjosemmassa kun täällä nyt sentään sataa lunta eikä mitään kuolleita perhosia. niin. Täällä on lunta niin että mun lahkeet raahaa sitä kilokaupalla mukanaan pitkin päivää.
Jyri täällä vaan leikkaa päivät pitkät tehtaalla metsäkoneisiin letkuja ja lähettää Antille terveisiä. Minä menen huomenna leikkimään lontoolaisen asunnottoman kanssa, joka ei siis enää ole lontoolainen asunnoton koska on nyt täällä. eipä muuta.

12:53 PM  

Post a Comment

<< Home