Saturday, August 19, 2006


Eilen kävin siis aussierulesfootie pelissä. Laji on ihan mielenkiintoinen, mutta ei sitä jaksaisi sitä kahta ja puolta tuntia siellä silti istua. Mun kanssa sen kaks ja puol tuntia oli siellä istumassa 39000 muuta. Siis viisi ja puoli kertaa Viitasaaren väkiluku. Voi herranjestas. Kyllä niistä lähti ääntäkin.. ja kirosanoja.

Pelissä on siis amerikkalaisen jalkapallon muotoinen pallo, joka täytyy potkaista vastustajan puolen maaliin, joka muodostuu neljästä vierekkäin seisovasta tolpasta. Keskimmäisten tolppien väliin jos osuu, saa kuusi pistettä, mutta jos osuu johonkin tolppaan tai menee reunimmaisten keskeltä tulee vaan yksi piste. Palloa kuljetetaan kädess, mutta joka 15 metrin välein täytyy koskea sillä maata, tai pallo annetaan vastustajille.

Länsi-Australiassa on kaksi footie-joukkuetta. West Coast Eagles ja Fremantle Dockers. Vaikka Fremantle onkin huippumesta, en saa kannustaa Dockersseja vaan musta on tehty Eaglesfani. Jos olisin tässä perheessä Dockers kannattaja, Matthewn kaverit varmaan hakkais mut. Olin kuitenkin kattomassa Dockers vs joku Melbournesta tullut joukkue, koska Eaglesien pelit on kaikki täyteen buukattuja. Eagles on niin hyvä.

Dockers voitti 114 - 57
Oli kuulemma ihan hyvä voitto...


Tänään Heräsin kuudelta laittamaan läppärin nukkumaan, koska se oli koko yön ladannu Lostin kakkos seasonia ja sitten nukahdun uudestaan. Sitten heräsin yhdeksältä ja nukahtelin ja makoilin sängyssä puoli yhteentoista. Kävelin tuohon keittiöön ja Laurie kysyi, että lähtisinkö sen kanssa kävelylle "bushiin" ja minähän lähdin. Laurie otti uuden Sonyn digijärkkärinsä ja minä otin Olympuksen mähköleen. Kuvassa: Laurie.

Ajoimme autolla pari kilometriä suuren luonnonvaraisena säilytetyn puska-alueen laitaan ja lähdimme kävelemään. Wildflower state oli taas nimensä veroinen ja ties minkälaista kukkaa oli joka puolella.


Laurie kertoi, että puskan keskellä on hautuumaa, jonne illalla kerääntyy kenguruita ja, että voisimme illalla tulla vaikka takaisin katsomaan niitä, mutta kun oltiin siellä asti, olikin koko paikka aivan täynnä kenguruita







Ja viimeisimpänä kuvana, mutta kaikkein tärkeimpänä Univormusukka katsomassa kenguruita hautuumaalla:


Parhaita kuvia täällä:
http://www.jkemppainen.com/antti

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

HIAH! Monta kengurua. Minäkin tahdon. Siis olla kenguru, hah. Hajoile lostiis siellä vaan niin ;)

5:13 AM  

Post a Comment

<< Home