Friday, August 18, 2006

Eilen semmoinen Laurie Glossop vei mut syömään roskaruokia ja sitten mentiin nillle tutustumaan sen perheeseen ja sen poikiin ja kahtomaan televisiota. Oli itseasiassa ihan hauskaa. Televisiosta tuli poliittista satiiria ja kaikilla oli hauskaa. Tutustuin sen poikiin siis ja ne vaikutti ihan mukavilta tyypeiltä. Toinen oli parikymppinen ja toinen oli kaheksantoista.

Koulussa yks jätkä tuli kysymään, mitä mulle kuuluu ja olemaan tosi mukava ja sitten mentiin isolla porukalla potkimaan jalista. Siinä sitten jotenkin tuntu, että pääs sisälle johonkin piiriin. Että pikkuhiljaa alkaa tulemaan menoa ja meininkiä tähän olemiseen. Koulun jälkeen menin Perthin keskustaan tapaamaan yhtä Danielia, joka on brasiliasta. Siellä oli sitten muitakin meidän piirin vaihtareita ja siinä heitettiin läpändeeriä. Istuskeltiin ja hauskaa oli. Pojilla oli suunnitelmissa lähteä tänään ostamaan didgeridoo fremantlesta yhdestä kaupasta. Siinä kaupassa ne kauppiaat kuulemma opettaa soittamaankin, jos vaan kysyy niiltä. Sinne siis menen ihan kokoajan tästä lähtien.

Ei mitään sen kummempia ole tässä tapahtunut. Yöllä näkyy vielä kotoa unia tai jotakin unia, jotka muistuttaa kodista ja sitten aamulla pitää pikkusen aikaa maata sängyssä ja kertoa itselleen, että olen australiassa ja olen täällä vuoden. Sitten tuntuu taas mahtavuudelta.

Täällä on satanut hirvittävän paljon. Kaikki sanoo minulle, että hyvä, kun tulin, koska toin sateen mukanani. Täällähän ei kesällä juurikaan sada ja talven pitäis olla se kostea kausi, mutta tänä vuonna ei ollu satanu viiteen kuukauteen, ennenkun tulin. Ja Suomessa.. tai ainakaan Viitasaarella ei satanu kahteen viikkoon, kun lähin. Tai ylikin. Ja sitä ennen oli ollu kuivaa...

...Tuo kaks viikkoa tuntuu aika köpöseltä, jos vertaa tohon viiteen kuukauteen. Tää vuosi on ollu kuivin vuosi kautta aikojen. Australiassa siis. niinkerta.

Tänään menen katsomaan aussirules jalkapallopelin. Siellä huudan ja otan jotain kuviakin. Kerron sitten siitä pelistä ja minkälaista se on. Periaatteessa siinä vaan syöksytään ja miehet hyppii toistensa päälle.

univormusukat on kaikki pesussa. Jalat tuntuu orvoilta näissä perussukissa. Tänään ajatus pätkii ja ehkä saan kirjotettua jotakin järkevääkin, jos kokeilen vaikka huomenna tai myöhemmin.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Noniin, kaksoisplushyvä! Tuo peli kuulostaa äärimmäisen mielenkiintoiselta, het ku rymypallo.

1:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Voi kylläpä tämä aika vierähtää, meillä ei ole lukion kakkosta enää kun 181 aamua jäljellä, ja yritäppä pittää yhtä hauskaa, kun täällä lukiossa.

5:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Saakeli ku muistanu näitäkää lukea pitkään aikaan ja nyt oli kauheesti lukemista mutta perkele luinpa kuitenki. Ei sillä, mielellään näitä lukee, koska oikeestikkin kiinnostaa että mitä siellä tapahtuu, ja hyvä että on alkanu sujumaan eläminen :> Ja tosiaan valtterin sanoihin ei ole mitään lisättävää.

9:16 AM  

Post a Comment

<< Home